Hoe werk ik? 

20210404_164529.jpg

Tarot kan een heleboel zijn: een opening, een terechtwijzing, een richting, een grap, een antwoord, chaos, een spiegel, een gesprek (met je (hogere) zelf, je (onder)bewustzijn of het universum). Tarot vormt zich vooral naar jouw verwachtingen. Het is een manier om visueel contact te krijgen met je onderbewustzijn. 

De afgelopen zeven jaar heb ik zelfstandig en onder begeleiding van docenten, mentoren en therapeuten mijn eigen patronen bekeken en doorbroken. Ik heb me o.a. verdiept in het innerlijk kind; het doorbreken van schaamte, co-afhankelijkheid en seksueel trauma; energiewerk; dromen; en meditatie/trance. Op dit moment ben ik veel bezig met de wisselwerking tussen mannelijke en vrouwelijke energie die in elk lichaam aanwezig is. Door deze basis kan ik gemakkelijk mijn eigen shit aan de kant zetten om jou en je vraag zuiver te zien. Ik zie daardoor vrijwel meteen waar jij nog eerlijker naar jezelf mag zijn.

 
1.png

schriftelijk tarot consult

Het is vanuit mij een bewuste keuze momenteel alleen schriftelijke tarotconsulten aan te bieden. Vanuit mijn achtergrond als schrijver voelt het natuurlijk om de kaarten via tekst toe te lichten. Mijn intuïtie vloeit gemakkelijk op papier en ik ontdek op die manier lagen in je vraag die ik in een gesprek niet had kunnen aanraken. 

88 euro (incl. btw)

22.png

binnenkort: live tarot consult

Binnenkort (houd mijn IG-pagina in de gaten voor meer informatie) ga ik ook weer beginnen met live tarotconsulten. 

77 euro (incl. btw)

 

RECENSIES

"Mijn hemel, wat een legging! Ik wilde je alvast teruggeven dat jouw legging aansluit op mijn realiteit. Sterker nog, het is expliciet en onontkomelijk op mij van toepassing." 

- Teun 

"Er wordt echt iets in werking gezet."

- Jessie

"De legging voelt als een samenvatting en daarmee als de bevestiging die ik nodig leek te hebben om los te kunnen breken. Je schrijft zo fijn helder. Ik vind het heel bewonderenswaardig hoe persoonlijk de tarotlegging is en dat je dit level kunt bereiken door middel van de kaarten." 

- Esmé

 
5fca53f89311c.jpeg

Thoth Basisopleiding

Dit diepgaande en mysterieuze deck van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris bevat teveel informatie om alle kaarten individueel te bespreken in vijf lessen. Daarom heb ik ervoor gekozen elke les een thema te behandelen dat terug te vinden is in het deck. Dit zijn thema’s die er voor mij uitspringen, waar ik affectie mee heb en me graag in verdiep. Als ik iets geloof dan is het dat het bij het deck van Thoth gaat om het persoonlijk maken: voelen wat de kaarten voor jou betekenen in plaats van de kernwoorden uit je hoofd leren. De thema’s die we gaan behandelen zijn: innerlijk kind/innerlijke ouders; polariteit (mannelijke/vrouwelijke energie); de droomwereld; seksualiteit en rituelen/intuïtie.

 

In elke les werken we met een combinatie van een meditatie/innerlijke reis; theorie over het thema en de kaarten; het leven van Aleister Crowley; en maken we intuïtief kennis met de kaarten aan de hand van leggingen die aansluiten bij het thema. Het is handig, maar zeker niet noodzakelijk (!) als je al kennis hebt van de tarot - we duiken er op zo'n andere manier in dat (teveel) theoretische kennis je misschien alleen maar in de weg zit.

De cursus bestaat uit vijf lessen en wordt fysiek gegeven in Apeldoorn.

Let op: momenteel is deze cursus bezig. In de toekomst bied ik hem opnieuw aan. Wil je op de hoogte gehouden worden van wanneer deze weer begint?